Select Page

Over Doriano: Mijn Naam is Doriano, 16 jaar. Mijn hobby’s zijn: Dj’en, Sporten en Muziek luisteren.

Waarom ik een Drive In Show ben begonnen:  Ik draaide al sinds mijn 12e en deed dat altijd voor vrienden. En dat is dus een uit de hand gelopen hobby geworden en vandaar dat nu Dorian Drive In Show tot stand is gekomen. Waar ik heel trots op ben.

Uit hoeveel mensen bestaat Doriano Drive In Show: Doriano Drive In Show bestaat uit 1 persoon (Doriano (16 Jaar). Maar als ik ergens draai gaat er altijd een persoon mee die mij haalt en brengt dus op dat moment zijn het er dan 2.

Waarom Doriano Drive In Show Inhuren: Goedkoop, Klantgericht, Waar voor het geld, Een jongen die plezier heeft in zijn taak, Alle soorten muziek (Voor ieder wat wils), Een avond die je niet snel zult vergeten en natuurlijk een geslaagd feest.

Ervaring Doriano Drive In Show: Je zult natuurlijk denken een jongen van 16 weinig ervaring. Maar nee hoor want hij heeft al 4 jaar ervaring op meer dan 75 Verschillende soorten feesten meegenomen, En er veel van opgestoken en verbeterd. Doriano weet wel hoe je een feestje compleet maakt.